Muslim i norge oslo

Muslim i norge oslo Mohammad Usman Rana er forfatter av boka «Norsk islam: hvordan elske Norge og Koranen samtidig» og ekspert på vestlig og norsk islam. Hun er en av de 90 muslimene i alderen 18–32 år som forskere ved Universitetet i Oslo (UiO) har intervjuet. Mange unge, norske muslimer. DYSTERT MEDIEBILDE. Norges minoriteter er med jevne mellomrom i medienes søkelys. Muslimer og norskpakistanere i særdeleshet. Danmarks integreringsminister mener fastende muslimer kan være en fra mai (i Norge startet ramadan mai) ikke skal spise eller.

Om muslimfiendtlige holdninger. oktober lanserte Minotenk rapporten Muslimfiendtlige holdninger i Norge – en kunnskapsgjennomgan ; Lena. DYSTERT MEDIEBILDE. Norges minoriteter er med jevne mellomrom i medienes søkelys.

Muslimer og norskpakistanere i særdeleshet. Tidligere muslimer i Norge forteller om trusler, sosial utstøting, trakassering, . hovedsakelig hos rettsinstansene og Oslo universitetssykehus.

– Håndhilsing avgjør ikke om du er god muslim - Oslo

Tidligere muslimer i Norge forteller om trusler, sosial utstøting, trakassering, . hovedsakelig hos rettsinstansene og Oslo universitetssykehus. Mohammad Usman Rana er forfatter av boka «Norsk islam: hvordan elske Norge og Koranen samtidig» og ekspert på vestlig og norsk islam.

DYSTERT MEDIEBILDE. Norges minoriteter er med jevne mellomrom i medienes søkelys. Muslimer og norskpakistanere i særdeleshet.

Tro er privat for unge norske muslimer

Muslim i norge oslo Ikke godt nok, tydeligvis, ifølge mamma.

Skal denne nedverdigelsen ingen ende ta? En frafallen muslim blir en persona non grata, sier stortingsrepresentanten Abid Raja V som har pakistansk familiebakgrunn.

Jeg har respekt for at man ønsker å praktisere sin religion og de tradisjoner det medfører, men jeg mener religion er en privatsak. Slik blir personer med minoritetsbakgrunn fratatt retten til å fremstå som individer.

Det handler om regelen om fysisk kontakt mellom kjønnene, forteller Rana. Daværende generalsekretær, Shoaib Sultan uttalte at trosfrihet innebærer en soleklar rett til å skifte religion.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail